Noutajat.net


Kilpaile

Noutajat.net tv:ssä

Tsekkaa Noutajat.net joka torstai TV 1:ltä. Television surffaavimman ohjelman juontaa Mari Kakko.

Kisaa telkkarissa

Osallistu Noutajat.netin hakukisaan joka ilta ma-to klo 20.00! Nopeimman noutajan palkinto on pääosa Noutajat.net -tv-ohjelmassa.

Kilpailijat kevään Noutajat.net-ohjelmiin on valittu!

Kevät tulee ja Noutajat.net jää huhtikuun lopussa kesälomalle. Kaikkien jäljellä olevien ohjelmien kilpailijat on jo valittu, mutta kilpailu sivuilla jatkuu vielä huhtikuun lopulle saakka. Valitsemme kahden seuraavan viikon aikana kilpailijoita syksyn ensimmäisiin ohjelmiin, eli edelleen kannattaa osallistua Noutajat-kisaan.

Kilpailussa oli viime viikolla katkoksia teknisien ongelmien takia. Pahoittelemme tätä. Ongelmat on kuitenkin saatu ratkaistua ja Noutajat-kilpailu pyörii netissä nyt 27.4. saakka.

Kysymykset vaihtuvat päivittäin maanantaista torstaihin niin, että uusi surffauspulma ilmestyy tälle alueelle joka päivä ma-to tasan kello 20.00.

Toimi näin: Tehtäväsi on etsiä netistä vastaus kysymykseemme. Kun olet surffanut mielestäsi oikean vastauksen, täytä allaolevat kentät ja paina lähetä-nappia. Ensimmäisenä oikean vastauksen lähettänyt pääsee kisaamaan Noutajat.net-ohjelmaan iMac-tietokoneesta tai ISDN-yhteyksistä.

Jos et tällä kertaa ehtinyt ensimmäiseksi, yritä seuraavalla kerralla uudestaan! Uudet kysymykset joka päivä maanantaista torstaihin.

Uusi kilpailukysymys jälleen ensi maanantaina klo 20:00!